MAKTABGACHA TA’LIM MUASSALARIDA ESTETIK TARBIYANING VAZIFASI - Abdullayev Adbuqayum Abdulxayevich, Abdullayev Adbuqayum Abdulxayevich (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Bugungi kunda ta‘limda amalga oshirilayotgan islohatlar maktabgacha ta‘lim tizimini ham chetlab o‘tmadi. Maktabgacha ta’lim tizimiga yangicha yondashuv asosida noan’anaviy darslarni tashkil etishning mazmun-mohiyati, bog‘cha yoshidagi bolalar tarbiyasiga e‘tibor shuning jumlasidan. Yuqoridagilardan kelib chiqib maqolada maktabgacha ta’lim muassalarida estetik tarbiyaning mazmuni tahlil qilingan.