SOG‘LOM AVLOD TARBIYALASHDA SUZISHNING AHAMIYATI - Maripova, Nodira (Журнал иностранных языков и лингвистики, 2021)
Inson tanasining suvda hеch qanaqangi tayanchsiz muallaq turishi suzishning alohida jihatlaridan biri hisoblanadi. Bunday jihatlar insonni quruqlikdagi harakatlanish imkoniyatlarini oshiradi va tana a’zolarini rivojlanish imkoniyatlariga ta’sir etadi. Sog’lom avlod tarbiyasida suzishning ahamiyati juda kata, shu sababdan maqolada sog‘lom avlod tarbiyalashda suzishning ahamiyati o’rganilgan.