BAHOLASH BOʻYICHA XALQARO TADQIQOTLAR - Turganov, Yodgor (Джизакское инновационное образование, 2021)
Ushbu tezisda xalqaro baholash dasturlaridan PISA, PIRLS va TIMSS dasturlarini ayrin jihatlari va o’tkazilish tartiblari haqida ma’lumotlar keltirilgan.