ЁШЛАРНИНГ ҲАЁТИЙ МАҚСАДЛАРИ МАСАЛАСИНИ ИЖТИМОИЙ-ФАЛСАФИЙ ЖИҲАТДАН ЎРГАНИШНИНГ ДОЛЗАРБЛИГИ - Karimov, Sanjar (Джизакское инновационное образование, 2021)
Мазкур мақолада мақсад ва ҳаётий мақсад тушунчаларининг мазмун моҳияти ва бу тушунчаларни ижтимоий-фалсафий жиҳатдан ўрганишнинг аҳамияти, шунингдек, ёшларда ҳаётий мақсадлар шаклланишининг ўзига ҳос жиҳатлари ҳамда ҳаётий мақсадларнинг ёшлар фаолиятини йўналтирувчи омил сифатидаги моҳияти ижтимоий-фалсафий жиҳатдан таҳлил қилинган.