TASVIRIY SAN’ATDA RANG TASVIR MASHG‘ULOTLARI JARAYONIDA PORTRET ISHLASHNI TASHKIL ETISH - Xudoynazarova, O'g'iloy (Журнал музыки и искусства, 2022)
Maqolada bo‘lajak tasviriy san’at o‘qituvchilarini kasbiy tayyorlash va rangtasvirda portret ishlash mashg‘ulotlarini samarali tashkil etish borasida so‘z boradi. Talabalarga rangtasvirda portret ishlash mashg‘ulotlarida zamonaviy pedagogik tehnologiyalarini qo‘llagan holda dars o‘tish borasida amaliy maslahatlar beriladi.