TASVIRIY SAN’AT DARSLARI SAMARADORLIGINI OSHIRISHNING METODIK ASOSLARI. - Xudoyberdiyev, Pardaboy (Журнал музыки и искусства, 2022)
San’atning barcha turlarida bo’lganidek, tasviriy san’atda ham o’zining xususiyatlarini tavsiflovchi omillar, xususiyatlar hamda parametrlari mavjud.