DUTORLAR OILASI: TARIX VA ZAMONAVIYLIK - Nomozova, Durdona (Журнал музыки и искусства, 2022)
Ushbu maqolada o‘zbek xalqining qadimiy musiqa asbobi va uning paydo bo‘lishi tarixi haqida yoritilgan. Maqolada bugungi kunda musiqaga bo‘lgan ishtiyoqi va qiziqishi.