O’RTA OSIYOLIK ALLOMALARIMIZNING TA’LIM VA TARBIYA BORASIDAGI QARASHLARI - Xudoyberdiyev, Pardaboy (Журнал музыки и искусства, 2022)
Ushbu maqolada sharq mutafakkirlarining ta’lim, turli kasblar, xususan dehqonchilik, hunarmandchilik va chorvachilik haqidagi qarashlari keltirilgan.