MUSIQIY TA’LIMDA UZVIYLIK BARKAMOL AVLOD TARBIYASIDA MUHIM VOSITADIR - Muminova, Muqaddas (Журнал музыки и искусства, 2022)
Maqola barkamol avlod tarbiyasida musiqa va musiqiy ta’limning roli, musiqiy ta’limda uzviylik, umumta’lim maktablarida bu uzviylikning buzilganligi va paydo bo‘lgan qator muammolar hamda ularning yechimi to‘g‘risida yozilgan.