MUSIQA DARSLARINI TARIX FANLARI BILAN BIR-BIRIGA BOG‘LIQLIK TAMOYILLARI - tugilov, utkir (Журнал музыки и искусства, 2022)
Ushbu maqolada musiqa fanlarini boshqa fanlar bilan bir biriga bog‘liqlik prinsiplari va uni dars jarayoniga olib kirish to‘g‘risida fikr bayon etilgan.