ЎЗБЕК КЛАССИК МУСИҚА САНЪАТИГА АЛЛОМАЛАРНИНГ ҚАРАШЛАРИ - Omonov, Xasan (Журнал музыки и искусства, 2020)
Ушбу мақолада Ўзбекфольклори, классик мусиқаси ва “мусиқий макка” нисбатини олган Хоразм мақомларини аҳамияти, мусиқа санъати намоёндалари тўғрисида фикр юритилади.